Over ons

Boonstra advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor dat een breed scala aan juridische diensten en oplossingen biedt aan nationale en internationale cliënten. Het kantoor heeft een reputatie als een van de toonaangevende advocatenkantoren in de Oost-Groningen. Internationale en grensoverschrijdende werkzaamheden vormen een belangrijk onderdeel van onze activiteiten.
Het kantoor is opgericht in 1938. Het kantoor telt 17 partners. Een aantal stagiaires en paralegal medewerkers vormen onze volledige bezetting. Dit maakt ons tot de grootste advocatenpraktijk in Oost-Groningen.

Wij geven advies over ondernemingsrecht, bedrijfsfinanciering en kapitaalmarkten, projectfinanciering, financiële diensten, bankwezen, energie, telecommunicatie, infrastructuur, vervoer, industrie, toerisme, land- en tuinbouw.

Wij vertegenwoordigen cliënten in rechtszaken en geven advies bij geschillenbeslechting op al deze gebieden.

Om aan de verwachtingen van onze cliënten te voldoen, hebben wij onze praktijk zo ingericht dat wij indien nodig teams van advocaten ter beschikking kunnen stellen voor grootschalige transacties. Onze transactieteams worden geleid door ervaren partners die nauw betrokken blijven bij alle aspecten van de zaak.

Boonstra advocaten biedt ook notariële en commissionaire diensten aan.

Ons doel is juridisch en commercieel advies van hoge kwaliteit te verstrekken via een efficiënt beheerde professionele praktijk die de zakelijke transacties van onze cliënten in Nederland en elders in de Oost-Groningen zal vergemakkelijken.